Schematics and Layout

The view from the front of the library. The current building will be renovated internally and a new extension, similar in size to the existing structure will be added to the rear, toward the Velie Memorial Playground.
Exterior View of Library
This view is taken from Route 103 driving from the Playground entrance toward the town dock.
This view is taken from the Velie Memorial Playground looking toward the Library and Route 103.
The white area shows the existing structure, which will be renovated. The grey areas are new construction. The expansion provides the library with room for the physical collection and for future collection growth, quiet meeting and study space, updated computers and technology, a dedicated program room, an expanded children’s library, and space for reading and sitting with friends and neighbors. The designs incorporate the coziness that is beloved of our current space, while addressing our space needs.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close